Mackma.hu

TECHNOLÓGIA - INNOVÁCIÓ

A Mackma csőhajlítók az egyetlen nem forgótengellyel működő gépek a piacon, amely lehetővé teszi mind a bal, mind a jobb hajlítást. Konzolos fejük lehetővé teszi komplex 3D-s hajlítási rendszerek létrehozását.

A Mackma csőhajlítók kiemelkednek az összes modellben rendelkezésre álló műszaki jellemzővel, sorjázóval, amely lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a cső vágása után hatékonyan szabaduljon meg a sorjától.

A Mackma csőhajlítók lehetővé teszik az energiamegtakarítást az inverteres meghajtásnak köszönhetően, amely a megmunkálás során kontrolálja az energiafogyasztást.

A Mackma csőhajlítók egyszerű és fejlett PLC-vel vannak felszerelve, hogy tökéletes minőségben csöveket hajlítsanak egy programozott gyártási sorrendben (sorozatgyártás).


Minőség és Tanúsítvány

Mi, a MACKMA®-nál, úgy gondoljuk, hogy minden ügyfélnek joga van a minőségre és a hatékonyságra. Ez az oka annak, hogy minden termék szigorú minőség-ellenőrzésen és teljesítményvizsgálaton esik át, összhangban az ISO 9001:2000 szabványokkal, amelyek biztosítják a pontos ellenőrzést a tervezés, gyártás, összeszerelés és a végső ellenőrzés szakaszában.

Ily módon azok, akik MACKMA terméket vásárolnak, mindig biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb teljesítményre és tartósságra támaszkodnak.


A választásnál kérjen szakmai tanácsadást.

Az antprofitools Kft. kinálata magábafoglalja a MACKMA gépek összes beállítását. A megfelelő beállítás csakis a vásárló igényeitől függ. Vegye fel a kapcsolatot műszaki szakembereinkkel és konzultáljon velünk a konfiguráció és a gép választásakor.MACKMA ipari csőhajlítógép
MACKMA ipari csőhajlítógép

Több infó a Mackma-ról

A MACKMA piacvezető szerepet tölt be a kisebb, közepes és nagyobb ipari csőhajlítók terén. A MACKMA és MASSARO termékek közé tartoznak:

Ipari csőhajlítók tüske nélkül
Ipari csőhajlítók tüskével
Mágneses fúrók
Tovább a cikkre

mackma profesionalne ohybacky trubiek ohybacka rur do 60mm
Mackma Katalógus
E-mail Facebook Instagram Linked In